Preview Mode Links will not work in preview mode

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje, sorg, besvikelser och särskilt stolta ögonblick. Kort och gott om livet, och hur vi i gränslandet mellan kost och träning kan hitta fler kraftfulla källor till lycka.

Dec 3, 2022

Vi uppdaterar varandra om läget, Patricia har varit på ultraljud och sett bebisen i magen. Vi svarar även på frågan om vad vi egentligen gillar bäst hos varandra och varför vi funkar så bra ihop.

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje, sorg, besvikelser och särskilt stolta ögonblick. Kort...


Nov 26, 2022

Vi snöar in igen på julen och svarar på frågor om den. Mellanmål är en återkommande frågeställning från er där ute så vi lyfter den igen och kommer med lite förslag på kombinationer till en bar. Är en proteinbar egentligen ett bra alternativ?

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje,...


Nov 19, 2022

Karro är lack för att Patricia inte har uppdaterat henne med bilder på graviditeten. Vi snackar om Patricia har en ”riktig” baddräkt och varför hon har ont i hälsenan. Vi snöar in lite på julen och Karro har hittat en ”ljusgran” som hon vill ha hemma istället för riktigt gran.

Karoline Pettersson och


Nov 12, 2022

Vi besvarar lite lyssnarfrågor. Vilken övning är vår favorit just nu och går Patricia fortfarande på kostschema som gravid?

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje, sorg, besvikelser och särskilt stolta ögonblick. Kort och gott om livet, och hur vi i gränslandet mellan kost och träning kan...


Nov 5, 2022

Har vi börjat fira jul? Varför har Patricia sådan extremt värk i sin tand? Frågorna är många i dagens avsnitt. Vi tjabbar på om livet i sin helhet som vanligt högt och lågt.

Karoline Pettersson och Patricia Strenius pratar om glädje, sorg, besvikelser och särskilt stolta ögonblick. Kort och gott om...